Fatih Portakal’ın nerede olduğu ortaya çıktı. 13 Mart’ta kırmızı polarıyla evden çıktıktan sonra haber alınamamıştı. Görenler insanlık namına haber verdiler

Fatih Portakal’ın nerede olduğu ortaya çıktı. 13 Mart’ta kırmızı polarıyla evden çıktıktan sonra haber alınamamıştı. Görenler insanlık namına haber verdiler
13 Mart’ta attığı ‘Görüşürüz’ tweetinden sonra ortadan kaybolan ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan FOX TV’nin efsane olan eski Ana Haber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal'ın nerede olduğu ortaya çıktı...

Fatih Portakal’ın nerede olduğu ortaya çıktı. 13 Mart’ta kırmızı polarıyla evden çıktıktan sonra haber alınamamıştı. Görenler in

Şöhretin ve başarının zirvesindeyken kendi kararıyla haber sunuculuğunu bırakıp Seferihisar''da kendini doğaya veren Fatih Portakal zaman zaman özel teknesiyle gezintiler yaparak kendisine vakit ayırmaya başlamıştı.

Youtube kanalıyla haberden kopamadığını gösteren başarılı gazeteci Fatih Portakal yine bazı gelişmelere yaptığı yorumlarla gözleri üstünden ayırtmıyordu.
Hayranları ve sevenleri, kendi kanalında konuk ettiği kişilerle ülke gündemine dair söyleşiler yapan ünlü gazeteci Fatih Portakal''ın her an geri dönmesini bekliyorlardı. Ancak o, gerek çiftliğinde gerek teknesinde yaşamayı seçti.

Kendine ait Youtube kanalından yayın yapmaya başlayan ve gündeme dair konularla ilgili her gün videolar paylaşan Portakal en son 13 Mart’ta attığı ‘görüşürüz’ tweetinden sonra ortadan kayboldu. İzmir''in Seferihisar ilçesinin Sığacık Koyu''ndan teknesiyle ayrıldıktan sonra sosyal medyada sadece 2 defa iz sinyali verdi. 

EN SON İKİ TWEETI PAYLAŞIP DENİZCİ TABİRİYLE ''SİNYAL'' VERDİ
Kırmızı polarıyla teknesine binerken paylaştığı fotoğrafında "GÖRÜŞÜRÜZ" dedikten sonra adeta sırra kadem basan Fatih Portakal iki gün sonra, 15 Mart’ta Alparslan Türkeş''in oğlu Kutalmış Türkeş’in Bahçeli’ye Andımız çağrısı yaptığı haberi beğenip paylaştı.
Portakal’ın 5 gündür nerde olduğu merak ediliyordu.

FATİH PORTAKAL''IN NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Fatih Portakal''ın günlerdir nerede olduğu tatlı bir sır olarak konuşulurken, sevilen gazetecinin nerede olduğu da sonunda ortaya çıktı. 
Sığacık''tan Marmaris Koylarına doğru seyir yapan Fatih Portakal''ın bölgenin sakin sularında olduğu ve denizin ve güzel havaların tadını çıkarttığı iletildi.
Datça Burnu''nu geçip, Selimiye''nin muhteşem Koyu''ndan sonra, Orhaniye ve Hisarönü''nun destansı sularında gezindi.
Teknenin Bozburun''u döndükten sonra Turunç sahilinden Marmaris''in dünyaca ünlü mavi Körfezi''nde rota belirlediği kulaktan kulağa yayıldı.

DENİZCİLER ARASINDA ESPRİ KAYNAĞI OLDU
Ünlü gazetecinin 5 günlük sürede sosyal medyada sadece 2 defa ortala çıkıp paylaşım yapması denizciler arasında da espri kaynağı oldu.
Besbelli, ülke sorunlarını bırakıp kendisine zaman ayırdığı anlaşılan Fatih Portakal''ın bu durumu denizciler arasında şakalaşma konuları arasına girdi.
5 gün içinde sadece 2 defa beğeni yapması nedeniyle de denizlerimizin komodor sayılacak usta denizcileri "Fatih Portakal Epirb cihazından sinyal verdi" esprisini yapmasına neden oldu. 

Epirb - Emergency Pasition İndiacating Radio Beacon - Acil Durum Konumu Radyo İşareti cihazıdır.

İlgili Haberler