Fatih Terim Ali Koç’u dikkate almadı!

Fatih Terim Ali Koç’u dikkate almadı!
Galatasaray Teknik Direktörü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi hakkında sarf ettiği, “Fatih Terim'e katılmıyorum, kurnazlık yapılıyor” sözlerine cevap vermekten kaçındı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, kendisine yöneltilen, “Kulüpler Birliği'nin bildirisine imza attığınız için pişman mısınız?” sorusuna, “İmzamızın arkasındayız, sonuna kadar arkasındayız. Hakem hataları ne bugün ilk ne yarın son. Hakemler insandır, herkes hata yapabilir. Bunu ilk söyleyen de her zaman söyleyen de biziz. Yok benim tacım verilmedi, bir tane pozisyonumuz penaltı verilmedi diye ortalığı yangın yerine çevirmedik. Kulüpler Birliği açıklamasının arkasındayım. Fatih Terim'e katılmıyorum, kurnazlık yapılıyor. O bildiri bir kulübe karşı yapılmadı. Hakemlere düdük astırılmasına karşı olduğumuzu söyledik.” cevabını vermişti.

“VAR MI BAŞKA SORUNUZ?”

Kasımpaşa galibiyetinin ardından ekranların karşısına geçen Fatih Terim’e, Ali Koç’un kendisi hakkında sarf ettiği bu sözler soruldu. Tecrübeli teknik adam, "Var mı başka sorunuz arkadaşlar?" diyerek, cevap vermekten kaçındı.