Terör sorunu gizli pazarlıkla çözülmez

Terör sorunu gizli pazarlıkla çözülmez
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari Yüksekova’da 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

“Terör sorunu gizli pazarlıkla çözülmez”

Ülkenin başı sağ olsun
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yüksekova’da 3 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak Twitter’dan açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Gün bitmeden acı bir haber daha geldi. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

Sorunu Meclis çözer
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Terör sorununu Meclis’te değil de gizli pazarlıklarla çözmeye kalkarsanız, barış dediğiniz şeye kan bulaşır” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, görüşmelerle ilgili  Meclis’in bilgilendirilmesini istedi.

“Terör sorunu gizli pazarlıkla çözülmez”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari Yüksekova’da 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Gün bitmeden bir acı haber daha geldi. Hakkari’de gerçekleşen hain bir saldırı sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Terör sorununu Meclis’te değil de gizli pazarlıklarla çözmeye kalkarsanız barış dediğiniz şeye kan bulaşır. Şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi. CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar’ın oğlu Deniz Acar ve Belaruslu Maryna Chernikava’nın Ramada Plaza Otel’de önceki gün gerçekleşen düğün törenine katılan Kılıçdaroğlu, şehit haberini duyunca düğün eğlencesine katılmaktan vazgeçti. Kılıçdaroğlu, düğün çıkışı yaptığı açıklamada “Son derece üzüntülüyüm. Böyle bir tablo Türkiye’ye yakışmıyor. Umarım bunlar son olur ve Türkiye bu tür acılar bir daha karşılaşmaz” şeklinde açıklama yapmıştı.