Atatürk düşmanı Fatih Tezcan cezaevine girdi yardım istedi

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan cezaevine girdi yardım istedi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretten 2 yıl 2 ay hapis cezası alan Fatih Tezcan cezaevine girdi.

AKP''ye yakın sosyal medya trollerinden biri olan, Türkiye Cumhuriyeti''nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve laikliğe düşmanlığını açıkça dile getiren Fatih Tezcan, Twitter hesabından cezaevine girdiğini duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretten 2 yıl 2 ay hapis cezası alan Tezcan, “sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği” gibi nedenlerle cezası ertelememişti.

Tezcan, “Ben cezaevine giriyorum. Allaha emanet olun ve dua edin” dedi.

Tezcan Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Ben cezaevine giriyorum ama Fatihler milli gençlik akademisinin sabit giderleri gerek personel gerek Kiralar gerek faturalar olarak çok yüksek lütfen ben içerdeyken desteklerinizi eksik etmeyin. Allaha emanet olun ve dua edin.”

Ardından tekrar paylaşımda bulunan Tezcan, “Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ve Hatay kurtuluş örgütü‘nün Samandağ uzantılarını deşifre…” ifadelerini kullandı.

GÜLEN’E ÖVGÜLER DÜZMÜŞTÜ

Tezcan, 2013’te FETÖ elebaşı Gülen’e övgüler düzerek onun için ‘ağladığını’ açıklamıştı. Tezcan “Gülen’i günde 20 saat dinlerdim. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı… Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı…” demişti.

İlgili Haberler