Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı: Hesabımız ortak

Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı: Hesabımız ortak
Oyuncu Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in avukatı Akın Centilmen, Fatma Girik'in ölümünden birkaç gün sonra hesabından 2 milyon lira para çekildiğini açıkladı. Fatma Girik’in yeğeni Ahu Turanlı, Girik'in banka hesabından para çektiği yönündeki haberlerle ilgili olarak avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı ve "Hesabımız ortak" dedi.

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik''in kardeşi Günay Girik, ablasının hastanede bilerek öldürüldüğünü öne sürerek hem tedavi gördüğü hastaneye hem de Fatma Girik''in yeğeni Ahu Turanlı''ya dava açtı. Avukat Akın Centilmen, Fatma Girik''in ölümünden sonra Girik''in hesabından 2 milyon lira çekildiğini iddia etti.

Fatma Girik''in varislerinden olan yeğeni Ahu Turanlı, merhum sanatçının banka hesabından para çektiği yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Turanlı, avukatı Taşkın Kurt aracılığıyla yaptığı açıklamada banka hesaplarının Fatma Girik ile ortak olduğunu ifade etti. 

Ahu Turanlı, aynı zamanda Fatma Girik''in 97 yaşındaki annesinin ve 76 yaşındaki kız kardeşinin bakımından kendisinin sorumlu olduğunu da belirtti.

İşte o açıklama: 
 

 

İlgili Haberler