AKP'li ismin cinayetin hemen ardından çektiği video ortaya çıktı

AKP'li ismin cinayetin hemen ardından çektiği video ortaya çıktı
Nazmi Arıkan cinayetiyle ilgili gözaltına alınan AKP'li Ufuk Akçekaya'nın cinayetin ardından çektiği video ortaya çıktı.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları''nın sahibi Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker''in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Cinayetlerle ilgili gözaltına alınan Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya''nın cinayetin hemen ardından sosyal paylaşım sitesi Instagram''dan canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan Akçekaya suçlamaları reddederken, yaptığı canlı yayında, kendisinin 18 Ekim 2021''de bıçaklandığını ve bıçaklayanları dün öldürüldüğü ortaya çıkan Nazmi Arıkan''ın gönderdiğini öne sürdü.

Kendisini bıçaklayan şahısların 5-6 milyon dolar para aldıklarını söyleyen şahıs, 7 Temmuz 2021''de Nazmi Arıkan ile arasında olan anlaşmazlığı da yayınladığını söyledi.

Nazmi Arıkan''ın öldürülmesiyle ilgisinin olmadığını anlatan Akçekaya, "Detay bir kısım var, onları polise anlatacağım" diyerek şöyle devam etti:

"Olay şu şekilde. Bunlar parayı almış. Borsayla ilgilenen bir arkadaş parayı borsaya koymuş. Bunlar 5 yıl ceza alınca, 21 Nisan''dı galiba en son. Şimdi istinafa gittiler. Panik oldular tabii ki önceden yatarları olduğu için. Nazmi Arıkan kurban seçilmiş. Ben dedim çünkü, "Çekmem para alırım." Zannediyorum, Nazmi Arıkan ile ne yaşadılarsa, olayın içinde 9-10 kişi var. Beykent var, Adem Çelik, İsmail Erkan Çelik, Alkan Çelik Fatma Günal ve beni bıçaklayanlar. Ve beni arayan arkadaş. Hep beni Facetime''dan arıyordu. Bir de şunu söyledi: "Abi sen İmamoğlu''nu şikayet ettiğin için adamın şeyi çok düştü. Ekrem İmamoğlu''nu senin üzerinden tekrar düzelteceğiz" gibi garip şeyler söyledi. "

"OLAY ÇOK BÜYÜK BİR OLAY"

"Yani, evet ben açıktan "reis" sevdalısıyım. Cumhurbaşkanımızın yolunda 704 bin dolar para harcadım. Orhan Uzuner ile beraberliğim var. Yani anladığım kadarıyla benim üzerimden kurulan bir kumpas. Bir kumpas kurmuşlar. Nazmi Arıkan ve Adem Çelikler beni bıçaklamak için adam tutmuşlar. Hatta yayınladım, arkadaş orada emniyette de söylemiş. Kayıtlara da geçmiş. Biz hayatımızda hiç böyle şeyler yaşamadık. Olay çok büyük bir olay."

İlgili Haberler