Fenerbahçe kendi evinde Olympiakos'u ağırlayacak

Fenerbahçe kendi evinde Olympiakos'u ağırlayacak
UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile Yunanistan'ın Olympiakos ekibi karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Yunan devi Olympiakos''u ağırlıyor. Ülker Stadı''nda oynanacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu''ndan Alejandro Hernandez yönetecek.

Grubundaki ilk maçında deplasmanda Almanya''nın Eintracht Frankfurt takımıyla 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Olympiakos''u yenerek avantaj yakalamak istiyor.

Konuk Olympiakos ise ilk maçında Royal Antwerp''i 2-1 yenmeyi başarmıştı.

MUHTEMEL 11''LER:

Fenerbahçe: Altay, Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Mert Hakan, Gustavo, Ferdi, Rossi, Berisha, Pelkas

Olympiakos: Vaclik, Karbownik, Cisse, Sokratis, Reabciuk, A. Camara, M''Vila, Bouchalakis, Onyekuru, M. Camara, El Arabi

5 FUTBOLCU SAKAT

Fenerbahçe''de sakatlıklarını atlatan ancak henüz takımla çalışamayan İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare ve Jose Sosa''nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Marcel Tisserand karşılaşmada forma giyemeyecek.

ÖZİL BELİRSİZ

Geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle son antrenmanda yer almayan Mesut Özil''in durumu ise belirsiz. Teknik direktör Vitor Pereira, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun''dan da yararlanamayacak.

KONUK EKİPTE 3 İSİM YOK

Olympiakos''ta ise Garry Rodrigues, Kostas Fortounis ve Ruben Semedo''nun sakatlıkları sürüyor. Hafif sakatlığı bulunan Pierre Kunde''nin durumu ise maç saatinde belli olacak.