Fenerbahçe bir puanı son dakikada aldı

Fenerbahçe bir puanı son dakikada aldı
Süper Lig’in 25’inci haftasında Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertliler bir puanı son dakika Serdar Aziz'in attığı golle aldı.

Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Yukatel Denizlispor'u ağırladı. Sarı-Lacivertliler, mücadeleden bir puanı son dakika aldı. Müsabakada Fenerbahçe'nin gollerini 22. dakikada Ozan Tufan ve 90+2. dakikada Serdar Aziz kaydederken, Yukatel Denizlispor'un golleri 45. dakikada Murawski ve 75. dakikada Mustafa Yumlu'dan geldi.

Bu beraberlikle Fenerbahçe, puanını 40'a yükseltti ve maç fazlasıyla 7'nci sırada yer aldı. Yukatel Denizlispor ise puanını 28 yaparak, maç fazlasıyla 10'uncu sıraya yükseldi.

MAÇ ÖZETİ

3. dakikada Zeki Yavru’nun kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Oğuz Yılmaz’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.
14. dakikada sağ kanattan Zeki Yavru’nun ortasında penaltı noktasında topla buluşan Barrow’un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Altay’dan oyun alanına döndü.
21. dakikada Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta topu kaleci Stackhowiak kornere çeldi.
22. dakikada Mehmet Ekici’nin kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Ozan Tufan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0.
24. dakikada Barrow’un ortasına kaleci Altay boşa çıktı. Altay’ı geçen meşin yuvarlak sağda Aissati’nin önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Serdar Aziz topu çizgiden çıkardı.
31. dakikada Tolgay’ın pası ile ceza sahası içinde buluşan Vedat’ın sol çaprazdan yaptığı sert vuruşu Stackhowiak oyun alanına çeldi. Dönen topu Denizlispor savunması kornere gönderdi.


41. dakikada Murawski’nin ceza sahsı dışından çektiği şutta top Tolgay Arslan’ın eline çarptı. Pozisyonu VAR’da izleyen hakem Zorbay Küçük, Tolgay Arslan’a ikinci sarı kartı göstererek kırmızı kartla oyun dışında bıraktı ve penaltı noktasını gösterdi.
45’inci dakikada topun başına geçen Murawski’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.
67. dakikada Serdar Aziz ‘in uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak auta gitti.
74. dakikada Zeki Yavru’nun kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen kaleci Altay, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.
75. dakikada Zeki Yavru’nun ortasında ön direkte bulunan Mustafa Yumlu meşin yuvarlağı kafa vuruşu ile ağlara gönderdi: 1-2.
90. dakikada Recep Niyaz ile verkaça giren Rodellega, Altay’ı geçmek istedi. Altay’ın müdahalesinin ardından savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.


90+2. dakikada Tolga Ciğerci’nin kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Serdar Aziz meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-2.
90+5. dakikada Onazi, meşin yuvarlağı rakip ceza sahasına kadar sürdükten sonra Özgür Çek’e aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda Isla topu çizgiden çıkararak kornere gönderdi.

Mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.