Volkan Demirel'den Pereira'nın Fenerbahçe hakkındaki sözlerine büyük tepki geldi

Volkan Demirel'den Pereira'nın Fenerbahçe hakkındaki sözlerine büyük tepki geldi
Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'den Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira'nın UEFA kupasına dair açıklamalarına tepki geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira''nın UEFA Avrupa Ligi''ni şu anda alma ihtimallerinin olmadığını açıkça ifade etmesi sonrasında futbol yorumcusu Volkan Demirel''den eleştiri geldi.

beIN Sports''ta konuşan Demirel, "Fenerbahçe neredeyse, o kupaya sahiptir." diyerek sarı-lacivertli takımda hedefin UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu olması gerektiğini dile getirdi.

Fenerbahçe''nin Avrupa''daki oyununu beğendiğini de belirten Demirel "Oyun olarak Avrupa''da daha iştahlı bir Fenerbahçe var. Dün net denmese bile 10 pozisyonu var, önceki maç da öyle, Frankfurt maçı da öyle. Avrupa''da daha heyecanlı bir Fenerbahçe var. Avrupa''da Fenerbahçe''ye karşı bu kadar kapanarak oynamıyorlar" diye konuştu.

PEREIRA NE DEMİŞTİ

Pereira UEFA kupası hakkında şu ifadeleri kaydetmişti:

"Yeni bir takım inşa etmeye çalışıyoruz, henüz 3 aydır buradayız. Tecrübeye ve istikrara ihtiyacımız var. Türkiye iyi bir lig ama taktiksel olarak seviyesi kesinlikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi seviyesinde değil. Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe''nin UEFA Avrupa Ligi''ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz"

İlgili Haberler