Mesut Özil ile ilgili bomba transfer iddiası

Mesut Özil ile ilgili bomba transfer iddiası
Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edildi...

Teknik Direktör Vitor Pereira ile araları kötü olduğu söylenen Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, son olarak dün gece oyundan alınınca saha kenarındaki su şişelerini tekmelemesi iddiaları yeniden gündeme getirdi.

Daha önce de Özil''in Pereira’nın soyunma odasında kavga ettikleri belirtilmiş, Real Madrid ve Arsenal’de 4-2-3-1 oynamaya alışmış Mesut Özil''in 3-4-3 sistemi konusunda da Pereira’yı eleştirdiği iddia ediliyordu.

AÇIKLAMA GELDİ AMA....

Mesut Özil de dünkü hareketi sonrasında, "Dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim" açıklaması yaptı. 

KATAR''A MI TRANSFER OLUYOR...

Odatv''nin haberine göre tam da bu sırada dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Mesut Özil’in takımdan ayrılacağı belirtildi. Yıldız oyuncunun Süper Lig devre arasında Katar liginde bir takıma transfer olacağı öğrenildi.  Özil, geçen aylarda Katar’a gitmiş bu görüntüler sonrasında transfer haberlerine menajeri, “Katar’a kendi ticari işleri ve sponsorluk görüşmeleri için gitti” açıklamasını yapmıştı. 

PREMIER LİG İDDİASI

Gazeteci Ekrem Konur''un iddiasına göre ise yeni bir yapılanmaya gidip yıldız isimlerle anlaşması beklenen Newcastle United''ın da Mesut Özil ile ilgilendiği belirtildi.

 

İlgili Haberler