Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Mücadele öncesinde futbolseverler karşılaşmaya dair detayları merak ediyor. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe çok kritik bir maça çıkıyor

Süper Lig'in 14.haftası dev bir maça sahne olacak. Başakşehir ile Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek.

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Mücadele BeIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Maçın skor ve pozisyon takibi yenicaggazetesi.com.tr'de olacak.

7 EKSİK VAR

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan  Mbwana Samatta, Diego Perotti, Mauricio Lemos, Enner Valencia ve Tolga Ciğerci ile sarı kart cezalısı Dimitris Pelkas, Medipol Başakşehir karşısında yer almayacak.

Öte yandan sarı-lacivertlilerde Ozan Tufan da maç öncesindeki Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Milli futbolcu da bu akşam sahada olamayacak.

BAŞAKŞEHİR'DE DE EKSİKLER VAR

Turuncu-lacivertli ekipte ise testi pozitif çıkan ve izolasyon sürecinde olan bir futbolcu da görev alamayacak. Öte yandan, sakatlığı süren Junior Caiçara da bu mücadelede de forma giyemeyecek. 

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, Gustavo, Sosa, Mert, Thiam, Ferdi, Cisse

BAŞAKŞEHİR: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Mbamba, İrfan, Mehmet, Vsica, Giuliano, Deniz, Crivelli

MARTIN SKRTEL SINIRDA 

Medipol Başakşehir'de bu sezon ligde 3 sarı kart gören Martin Skrtel, kart ceza sınırında bulunuyor.

Deneyimli futbolcu, bu karşılaşmada oynayıp kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve turuncu-lacivertli ekibin 15. haftada sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

LİGDE SON DURUM

Ligde ilk kez üst üste 2 maçından puan çıkaramayan Fenerbahçe, haftaya 23 puan ve averajla 3. sırada giriyor.

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanamayan Başakşehir ise Beşiktaş'a yenilmiş, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor beraberliklerinden sonra sahasında Gaziantep FK'ya mağlup olmuştu.