Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Süper Lig 4. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. İşte, Fenerbahçe Sivasspor maçı muhtemel 11’i

Süper Lig’de 4. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Sivasspor’u konuk ediyor. Ligde sezona muhteşem bir başlangıç yaparak 3’te 3 ile 9 puan toplayan Fenerbahçe, kalesinde gol dahi görmeyerek taraftarlarını oldukça umutlandırdı.

Oynadığı maçlarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan Sivasspor ise 1 puanla 16. sırada kendisine yer buldu.

Ülker Stadı’nda 12 Eylül Pazar akşamı saat 17.00’da başlayacak ve hakem Halis Özkahya’nın yöneteceği Fenerbahçe Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe''de tedavilerine devam edilen Nazım Sangare ve Serdar Dursun''un yanı sıra Ferdi Kadıoğlu bu müsabakada forma giyemeyecek. Jose Ernesto Sosa ile Enner Valencia''nın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sivasspor’da ise omurgasında kırık tespit edilen Leke James forma giyemeyecek. Ayrıca cezalı Kayode de Fenerbahçe''ye karşı oynayamayacak. Aaron Appindangoye''nin uzun süreli sakatlığı ise sürüyor.

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman

Muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe:  Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Novak, Mesut, Rossi, Berisha

Sivasspor:  Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan, Max Gradel, Jorge Felix, Fajr, Yatabare