CANLI: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda gergin anlar! Vefa Küçük'ten sert açıklamalar

CANLI: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda gergin anlar! Vefa Küçük'ten sert açıklamalar
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun Nisan Ayı Olağan Toplantısı bugün gerçekleşiyor.

Faruk Ilgaz Tesislerimizin ev sahipliğinde yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu''nun (YDK) Nisan Ayı Olağan Toplantısında ilk olarak Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar açıklamalarda bulundu.



Uğur Dündar yaptığı açıklamada "Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Fenerbahçe. 2010-11 şampiyonluk kupamız, göğsümüze anamızın ak sütü kadar helal olan 5 yıldızı takmamızı sağlayacak şanlı 28 kupamız gibi buradadır. 2010-11 kupamız, efsane başkanımız Aziz Yıldırım''ın silinmez izlerindedir." ifadelerini kullandı.


Ayrıca Uğur Dündar "Ekrem İmamoğlu''na 61 numaralı formayı hediye edip, yakasına Fenerbahçe rozeti taktık. Vermek istediğimiz mesaj ''Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak''." açıklamasını yaptı.

GERGİNLİK ÇIKTI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu''nda Vefa Küçük ile ilgili söylenen sözler sonrası gerginlik yaşandı.

Divan Kurulu Uğur Dündar ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gergin anların yaşanmasının ardından olaya müdahale etti ve tarafların sakinleşmesini sağladı. Daha sonra Vefa Küçük, yaşananlar üzerine açıklama yaptı.

Vefa Küçük yaptığı açıklamada "Fenerbahçe için maddi, manevi elinden geleni yapan Vefa Küçük''e kimse dil uzatamaz. Bize leke sürmeye yeltenen o şahsın konuşmasını yok sayıyorum. Vefa Küçük''e dil uzatan, sizlerin tepkisiyle bu salondan kaça kaça gider ve kaça kaça gitti. Şerefsiz birinin çıkıp şahsımı hedef alan, kulübümüzü bölen bu açıklamalarını yok sayıyorum. En büyük Fenerbahçe! Allah büyük, Vefa Küçük!"

İlgili Haberler