Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray maçı sonrası itiraf

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray maçı sonrası itiraf
Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Yeni gelenler iyi performans gösterdi ama istediğimiz, yüzde 100 durumda değiller” dedi.

Erol Bulut'tan derbi sonrası itiraf

KAYNAK: ANADOLU AJANSI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncularının performansından memnun olduğunu söyleyen Bulut, “İlk başlarda futbolcularımı tebrik ediyorum. Her şeyi yaptık kazanmak için. Gol pozisyonuna da yeterince iyi girdik. Rakibin de birkaç pozisyonu var. Genel anlamda güzel bir maç oldu. Yeni gelenler iyi performans gösterdi ama istediğimiz, yüzde 100 durumda değiller. Bugünkü performanstan memnunum” dedi.

İdeal kadro için halen arayışta olduklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Orada arayış içerisindeyiz. Kanatta kim daha iyi, merkezde kim daha iyi… Samatta aramıza katıldı. Forvette yerini alacak. Sağında, solun, arkasında kimi oynatabiliriz, hangisi daha iyi, çalışıyoruz. Kamp dönemi maalesef 1 ay geçti. Tüm futbolcular elimizde yoktu. Orada eksiğiz, geriden geliyoruz. Galatasaray, geçen seneden birlikte, uyumlu” ifadelerini kullandı.