Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri!
Çaykur Rizespor deplasmanında yaşanan hezimetin ardından Fenerbahçeli taraftarlar Ersun Yanal için seferberlik başlattı.

Süha ÇARDAKLI / YENİÇAĞ

Ligde üst üste yapılan puan kayıpları ve Çaykur Rizespor maçındaki hezimetin ardından Fenerbahçe'de ipler gerildi. 

Sarı Lacivertli camiada Ersun Yanal ismi tekrar ön plana çıkarken, Cocu'nun yerine tecrübeli teknik adamın getirilebileceği iddia edildi. 

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe’yi Nisan ayında şampiyon yapan teknik direktör Yanal, dönemin başkanı Aziz Yıldırım tarafından gönderilmişti. 

TARAFTARLAR DA 'ERSUN YANAL' DİYOR

Fenerbahçeli taraftarlar da alınan kötü sonuçların ardından faturayı Hollandalı teknik adama kesti. Sosyal medyada Phillip Cocu'ya tepki gösterilirken, Ersun Yanal'ın takımın başına geçirilmesi için yönetime çağrıda bulunuldu.

Yanal'la ilgili atılan tweetlerden bazıları şöyle:

1-20180930213051.jpg2-20180930213051.jpg3-659.jpg4-382.jpg5-204.jpg

COCU: "YARIN KONUŞACAĞIZ"

Phillip Cocu'nun maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmeler şu şekilde:

"Maçın ilk yarısı bizim için utançtı. Rize'nin nasıl oynadığına bakıyorum, kararlılıklarını, ikili mücadelelerini görüyorum, bir de bizim takıma bakıyorum. 13 dakikada inanılmaz goller yedik. Son derece üzücü bir akşam bizim için... Taraftarlarımızdan özür diliyorum ama onlara da bir şey veremiyoruz. İkinci yarıdaki oyunumuz biraz daha iyiydi ama ilk yarı kesinlikle kabul edilemez. 

Futbolun, her maçta aynı isteği göstermeniz gerektiği kuralı vardır. Sadece Beşiktaş ve Galatasaray'la oynadığınız gibi diğer maçlarda oynayamazsınız. Yarın tekrardan başımızı yukarı kaldırıp düşüneceğiz, konuşacağız."

İlgili Haberler