Fenerbahçe’de Tolgay Arslan sesleri

Fenerbahçe’de Tolgay Arslan sesleri
Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın gelişinden sonra transfer listesi şekilleniyor. Sarı lacivertliler, Beşiktaş’ın gözden çıkardığı isimlerden biri olan Tolgay Arslan’ı kadrosuna katmak istiyor.

Teknik adam sorununu Ersun Yanal ile çözen Fenerbahçe yönetimi ara transfer çalışmalarına hız verdi... Sarı lacivertliler ilk olarak Yanal'ın takımda görmek istediği Tolgay Arsan için girişimlerde bulunacak.

Fenerbahçe yönetiminin kısa süre içinde Beşiktaş ile masaya oturması bekleniyor. Sarı lacivertlilerin Ozan Tufan- Tolgay Arslan takasını teklif edeceği belirtiliyor. Beşiktaş'ın bu formüle sıcak yaklaşacağı da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın gelişinden sonra gözler transfer listesine çevrilirken, ortaya atılan ilk isim Burak Yılmaz olmuştu.

Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan ile Galatasaray’ın da ilgilendiği biliniyor. Sarı kırmızılılar, Tolgay ile geçtiğimiz sezon sonu ciddi şekilde ilgilenmiş, ancak tecrübeli oyuncu Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.