Rambo Okan Beşiktaş'a geçmek için 1 milyon dolar imza parası istedi

Rambo Okan Beşiktaş'a geçmek için 1 milyon dolar imza parası istedi
Fenerbahçe amigosu olarak tanınan Rambo Okan, Beşiktaşlı olmak için şartlarını açıkladı.

Fenerbahçe''nin amigosu Rambo Okan, Beşiktaşlı spiker Selen Yakıcı''nın yayımladığı videoda Beşiktaşlı olacağını ancak bir şartının olduğunu söyledi.

Rambo Okan, 1 milyon dolar verildiği takdirde ve Selen Yakıcı ile bir ay boyunca yemek yemesi durumunda Beşiktaşlı olacağını belirtti.

RAMBO OKAN KİMDİR

55 yaşında olan ve Fenerbahçe tutkunu olan Rambo Okan 1967 yılında dünyaya geldi. Gerçek adı Okan Güler''dir. Galatasaray Ali Sami Yen Stadyumu''nda Fenerbahçe bayrağı dikerek adını duyurmuştu. Halk arasında akli dengesinin yerine olmadığı iddia edilmektedir.

Devlet Bakanı Yıldırım Aktuna''nın Selanik''te fanatik Yunan ve PKK''lılardan oluşan bir grubun saldırısına uğramasını protesto eden Okan Güler (28), Beyoğlu''nda inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Türk bayrağına sarılarak protestosunu sürdüren Rambo Okan, polis tarafından güçlükle ikna edilerek kurtarıldı. Bayrağı sık sık öpen güler, ülkesi için her şeyini feda edebileceğini söyledi. Okan Güler, sabah gazeteyi açtığında Aktuna''ya yapılan saldırıyı okuyunca çılgına döndüğünü, son parasını taksiye vererek İstiklal Caddesi''ne geldiğini anlattı. Rambo Okan, güçlükle ikna edildi. (1995)

15 Temmuz Şehitler Köprüsü''ne asılan Trabzonspor bayrağını üçüncü kez indirmeye çalışan "Rambo Okan" lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler bu sefer bayrağı kesti. Güler daha önce 2 kez başarısız olup, köprüde intihar girişiminde bulunmuştu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü''nde asılan bayrağın iplerini üçüncü denemesinde kesmeyi başardı. Gece geç saatlerde bir kez daha köprüye gelen Okan, o anları bir de videoya aldı.

İlgili Haberler