Hedef Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe'nin rakibini tanıyalım

Hedef Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe'nin rakibini tanıyalım
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için yola çıkıyor. Temsilcimizin kura çekimi bugün yapılacak. Fenerbahçe'nin rakibini tanıyalım

Şampiyonlar Ligi''nde gruplara katılabilmek için ilk olarak 2. ön eleme turunu geçmek zorunda olan Fenerbahçe''nin rakibinin belli olacağı kura çekimi bugün saat 13.00''te yapılacak.

Fenerbahçe''ye ya Ukrayna''nın Dinamo Kiev takımı, ya da Danimarka''nın Midtjylland takımı çıkacak.

Maçlar 19-20 Temmuz ve 26-27 Temmuz’da oynanacak. Temsilcimiz, Dinamo Kiev ya da Midtjylland ile eşleşecek. İşte iki takımdaki son gelişmeler.

FENERBAHÇE''NİN RAKİBİNİ TANIYALIM

DİNAMO KİEV-Rusya''nın Ukrayna''ya saldırısı sonrası lig yarıda kalırken, federasyon da o andaki puan durumunu geçerli kabul edince ikinci sırada olduğu için Şampiyonlar Ligi''nde ön eleme turu oynamaya hak kazandı. Takımın başında yakından tanıdığımız Mircea Lucescu var. Savaş nedeniyle bir çok oyuncusu takımdan ayrıldı. Ancak kiralık oyuncuları geri döndü. Maçlarını Ukrayna''daki savaş nedeniyle Polonya''da oynayacak.

MİDTJYLLAND-Danimarka Ligi''ni Kopenhag''ın ardından ikinci sırada bitirdi. Son yıllardaki çıkışı ile dikkat çeken bir kulüp. Fizik gücünün yüksekliği ile dikkat çekiyor. En golcü oyuncusu Brumado''nun bu turdaki maçlara yetişmesi şüpheli. 

İlgili Haberler