Formula 1 Belçika GP S Sport canlı izle F1 Belçika Grand Prix şifresiz S Sport Plus canlı yayın izle

Formula 1 Belçika GP S Sport canlı izle F1 Belçika Grand Prix şifresiz S Sport Plus canlı yayın izle
Formula 1 Belçika GP canlı yayınla S Sport 2 ile S Sport Plus ekranlarında. Yaz arası sonrasında kaldığı yerden devam eden F1 heyecanı Belçika Spa-Francorchamps Pisti’nde. Peki, S Sport şifresiz nasıl izlenir?

Yaz tatili sonrasında heyecanın kaldığı yerden devam edeceği Formula 1’de pilotlar bu sefer Belçika GP’sinde kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecek. Sezonun beklide en hızlı ve en çekişmeli pistlerinden birisi olacak Spa-Francorchamps’de gerçekleşecek mücadele yarış severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

28 Ağustos 2021 Cuma günü başlayan sıralama turlarının hemen ardından 29 Ağustos 2021 Cumartesi gününde de antrenman turları büyük yarış öncesinde pilotların son durumlarını görmeleri açısından oldukça iyi bir sahne yarattı.

Formula 1’de Belçika GP’si 29 Ağustos 2021 Pazar gününde Spa-Francorchamps Pisti’nde gerçekleştirilecek. Saat 16.10’da başlayacak Belçika GP’si S Sport, S Sports 2 ile S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yarış severler S Sport kanalını; TV+, D Smart GO, Tivibu GO, Vodafone TV, Blu TV ve F1 TV Pro kanallarından da ücretsiz olarak izleyebilecekler.

İlgili Haberler