Formula 1 Belçika GP'si ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Formula 1 Belçika GP'si ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Formula 1’de heyecan Belçika Grand Prix’i ile devam ediyor. Yaz arasından sonra tekrardan yeni heyecanların yaşanacağı 7 kilometrelik Spa-Francorchamps Pisti’nde pilotlar birincilik için mücadele verecek. Peki, 2021 Formula 1 Belçika GP şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Yaz arası tatilinden sonra heyecanın kaldığı yerden devam edeceği Formula 1’de pilotlar bu sefer Belçika GP’sinde ter dökecek. Sezonun beklide en hızlı ve en çekişmeli pistlerinden birisi olacak Spa-Francorchamps’de gerçekleşecek mücadele yarış severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Sezonun hemen arasında önce son olarak Macaristan GP’sindeki mücadeleden Alpine pilotu Ocon galip olarak ayrılmış ve Hamilton ise ancak üçüncü olabilmişti.

28 Ağustos 2021 Cuma günü başlayan sıralama turlarının hemen ardından 29 Ağustos 2021 Cumartesi gününde de antrenman turları büyük yarış öncesinde pilotların son durumlarını görmeleri açısından oldukça iyi bir sahne yarattı.

Formula 1 Belçika Grand Prix''i Ne Zaman?

Formula 1’de Belçika GP’si 29 Ağustos 2021 Pazar gününde Spa-Francorchamps Pisti’nde gerçekleştirilecek. Saat 16.10’da başlayacak Belçika GP’si S Sport ile S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yarış severler S Sport kanalını; TV+, D Smart GO, Tivibu GO, Vodafone TV, Blu TV ve F1 TV Pro kanallarından da ücretsiz olarak izleyebilecekler.
 

İlgili Haberler