Trabzonspor'a Alanya'da maçı kazandıracak ikili

Trabzonspor'a Alanya'da maçı kazandıracak ikili

CEVAT KOL / Yeniçağ

Abdulkadir Ömür ve Denswil testleri pozitif çıktığı için takımda yer alamayacak. Yedek kulübesinde sakatlanan İsmail Köybaşı(!) ve Trondsen Trabzon’da bırakıldı. 

Bordo Mavili takımın savunmasının solunda dönerli görev olan üçlü ya sakat ya da testi pozitif olduğu için kadroda yer almayacak. İş Polonyalıya kaldı. Puchacz için sınav günü olacak..

Trabzonspor’un en önemli bölgesinden kaybı yok. Rakip için gol yollarında ölüm hattı olan Nwakaeme, Cornelius, Visca, bu maçı da boş geçmez. Avcı’nın takımına verdiği en önemli kazanım, sabır. Takımda bunu iyi yapıyor. Sinirleri alınmış boksör gibiler.. 

Trabzonspor için önemli bir maç. Bordo mavililer Alanya’ya tatil için gitmedi. Puan yada puanlar alıp yerini ne kadar hak ettiğini göstermek zorunda. Sabırlı, rakibini öfkelendiren bir direnç göstermeli. Bu güç onda var.

Ayrıca Bakasetas ve Siopis gibi takımı yakından tanıyan iki oyuncusu var. Bu ikili ile işi bitirebilir. İlk ve tek yenilgisini Akdeniz’de alan Trabzonspor bu duyguyu ikinci kez taraftarına yaşatmaz. Hele hele en yakın takipçisi Konyaspor’un bir puanla kapattığı haftada.

Yazarın Diğer Yazıları