Beşiktaş, Alanyaspor'u nasıl yener

Beşiktaş, Alanyaspor'u nasıl yener

Bu gerçek; bol pozisyonlu ve gollü bir maç izleyeceğimizin haberini veriyor. Tabii hakem Volkan Bayarslan izin verirse...

Alanyaspor ilginç bir takım. Kolayca pozisyon bulabiliyor, kolayca kalesinde pozisyon da verebiliyor. Bir bakmışsınız fark atıyor, bir bakmışsınız fark yiyor!

Burada sonucu Beşiktaş''ın futbolu belirleyecek. Bakalım Valerien İsmael''in sistemi Beşiktaş''a bu akşam ne getirecek?

Bu maçın İsmael için asıl önemi ilk kez Vodafone Park''a çıkacak olması. Daha önce antrenman için çıktı ama maç başka. İlk kez bir maçta Beşiktaş''ın başında olacak, taraftarlarla tanışacak.

Beşiktaş''ın Trabzonspor karşısındaki pozitif futbolu taraftarın İsmael''e bakışını bir anda değiştirdi. Şu anda bakış iyi; sempati var. Önemli olan bundan sonra da bunun devam etmesi.

İsmael, bugünkü maça da takımı Trabzonspor maçındaki gibi 3-4-3 dizilişiyle sürecek. Zaten takıma göre oyun değiştirmeyeceğini, hep kazanmak için önde baskılı oynayacaklarını söylemişti. Bu kez de aynı futbolu tekrarlatmaya çalışacak.

Ama bugün bir sürpriz yapacak bence İsmael. Trabzon''da yapmadığını yapacak. Bu kez N''Koudou''yu ilk onbirde oynatacak. Yani Beşiktaş''ın onbiri şöyle olacak:

Ersin - Welinton, Vida, Montero - Rosier, Josef, Can, Rıdvan - Ghezzal, N''Koudou, Batshuayi.

Bu kadro eğer gününde olursa Alanyaspor''un şansı olmaz. 

Bir de bugün Batshuayi''nin ne yapacağını merakla bekliyorum. Çoktandır diyorum ki; "Bu adam mutlaka bir maçta patlama yapacak! "Kimbilir; belki de o gün bugün olacak!

Yazarın Diğer Yazıları