Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı 11'leri açıklandı

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı 11'leri açıklandı
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk edecek. Grupta lider durumda bulunan ve ilk maçta rakibini mağlup eden Galatasaray bir kez daha galibiyet arayacak. Peki, Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte ilk 11'ler ve diğer detaylar...

UEFA Avrupa Ligi E Grubu''nda oynanan maçlar sonrası lider durumda bulunan Galatasaray grubun 4. maçında Lokomotiv Moskova ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek.

Grupta lider durumda bulunan ve ilk maçta rakibini mağlup eden Galatasaray bir kez daha galibiyet arayacak. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey karşılaşmada görev yapamayacak.

GALATASARAY-LOKOMOTİF MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA

Nef Stadı''nda saat 20.45''te başlayacak müsabakayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

GALATASARAY-LOKOMOTİF MOSKOVA 11''LER

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Halil.

LOKOMOTİF MOSKOVA: Guilherme, Zhivoglyadov, Jedvaj, Barinov, Rybus, Maradishvili, Beka Beka, Rybchinskiy, Zhemaletdinov, Anjorin, Kerk.

GALATASARAY''DA 2 EKSİK

Galatasaray''da 2 futbolcu yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı ekipte tedavilerine devam edilen Arda Turan ile Fransız sağ bek Sacha Boey karşılaşmada görev yapamayacak. UEFA''ya bildirilen listede isimleri bulunmayan Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Gustavo Assunçao ve Fatih Öztürk de maç kadrosunda yer alamayacak.