Galatasaray'ın konuğu Sivasspor

Galatasaray'ın konuğu Sivasspor
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya gelecek. 8 maçlık yenilmezlik serisi geçtiğimiz hafta son bulan sarı kırmızılılar, yeni bir seri yakalayarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri ise son haftalardaki yükselişine İstanbul'da da devam etmeye hedefliyor. Futbolseverler maça dair detayları araştırmaya başladı. Peki Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Galatasaray, bu akşam oynanacak olan maçta Demir Grup Sivasspor''u ağırlayacak. İşte maça dair tüm detaylar...

Ligde geride kalan 28 haftada 27 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayıp 57 puan topladı.

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ancak son haftalarda aldığı puanlarla orta sıralara tırmanan Demir Grup Sivasspor ise 26 maçta 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 yenilgiyle 33 puan topladı.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Sivasspor maçı 7 Mart Pazar günü saat 19:00''da beIN Sports 1''de canlı yayınlanacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan''ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Özgür Ertem yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak..

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11''LERİ:

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Behanda, Arda, Feghouli, Onyekuru, Falcao

SİVASSPOR: Ali, Ahmet, Robin, Camara, Uğur, Ziya, Boyd, Hakan, Fajr, Gradel, Yatabare

BEŞ FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray''da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel, Younes Belhanda, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Taylan Antalyalı yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 30. haftadaki Hes Kablo Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Galatasaray''da PFDK''nin 1 maç ceza verdiği Mısırlı santrfor Mostafa Mohamed ile sakatlığı süren Emre Taşdemir bu maçta görev alamayacak. 

Konuk ekipte Claudemir, Isaac Cofie, Muammer Yıldırım, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa ve Serhiy Rybalka''nın sakatlıkları var. Erdoğan Yeşilyurt ise cezalı.