Galatasaray çöküş sürecine nasıl girdi?

Galatasaray çöküş sürecine nasıl girdi?
Galatasaray idari ve sportif anlamda tam bir çöküş dönemine girerken, krizin nasıl bu noktaya kadar geldiği merak ve tartışma konusu oldu.

İşte o sancılı süreçte yaşananlar... 

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray idari ve sportif anlamda tam bir çöküş dönemine girerken, krizin nasıl bu noktaya kadar geldiği merak ve tartışma konusu oldu.

Hamza hocanın gitmesini isteyen ve sağlayan da, Mustafa Denizli'yi getiren de Fatih İşbecer'di. Genç yönetici, transfer çalışmalarını da tek başına yürütürken, diğer idarecilere, hatta başkan Özbek'e bile haber vermiyordu. 

Genç yönetici Fatih İşbecer’in başrol oynadığı süreçte yaşananlar şöyle:

1) Yabancı hoca istemedi

İşbecer’in, Hamza Hamzaoğlu’nun gidişinde önemli rol oynadığı biliniyor. Hamza hoca gittikten sonra Sneijder ve birçok yöneticinin yabancı hoca fikrine hiç sıcak bakmadığı da biliniyor.

2) Hocaya açıktan para...

Mustafa Denizli’nin takımın başına geçmesi için bütçenin bir hayli dışına çıkması da yeni bir haber değil. İşbecer’in, Denizli’nin peşinatını, hatta tecrübeli teknik adama açıktan da büyük miktar para ödediği söyleniyor.

3) Sadece onunla görüştü

Mustafa Denizli’nin takımın başına geçmesini adeta tek başına halleden Fatih İşbecer’in bu hamlesinden sonra transferleri de tek başına yapmaya çalıştığı, bu konuda sadece Mustafa hocayla irtibatta olduğu, diğer yöneticiler ve başkana bilgi vermediği ifade ediliyor.

4) Wesley konuşmak istedi

Mustafa hocayla beraber ilk sıkıntılar başladıktan sonra Wesley Sneijder konuyla ilgili görüşlerini iletmek ve takımın toparlanması için bazı önerilerde bulunmak üzere yönetim ve başkanla görüşmek istedi ve görüştü.

5)  Cezayı Trabzon maçında kesti

Hollandalı’nın bu hamlesi anında Mustafa Denizli’ye iletiliyor. Aracının Fatih İşbecer olduğu söyleniyor. Bilindiği üzere Sneijder işte bu görüşmesinin ardından Trabzonspor karşısında Mustafa Denizli tarafından yedek bırakılıyor. Çünkü Mustafa Denizli, Sneijder’in yönetimle görüşmesini hazmedemiyor, cezayı kesiyor.

6)  Cenk Ergün’ü pasifize etti

Cenk Ergün’ün oyuncularla ve medyayla olan iyi ilişkilerinden de rahatsız olan Fatih İşbecer’in bu konuda da düğmeye bastığı ve Ergün’ü Florya’dan dışladığı da bir başka gerçek... Ayrıca bir ara ön plana çıkmaya çalışan Başkan Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’in de Fatih İşbecer’in davranışlarından rahatsız olduğu ve bu nedenle kulüp işlerinden kendini uzak tuttuğu iddia ediliyor.