Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? GS Konya maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman? GS Konya maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçında Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 9. haftasında büyük bir çıkış içerisinde olan Galatasaray sahasında galibiyete hasret olan Konyaspor’u konuk ediyor. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotif Moskova karşılaşması öncesinde galibiyet arıyor.

Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman?

NEF Stadyumu’nda 17 Ekim 2021 Pazar günü oynanacak Galatasaray Konyaspor maçı saat 16.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sahasında Göztepe’yi 2-1 deplasmanda da Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup eden Galatasaray topladığı 14 puanla 8. sırada yer alıyor. Son 4 haftada beraberlikler alarak ligde namağlup takımlar arasında bulunan Konyaspor topladığı 14 puanla 6. durumda bulunuyor.

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda Galatasaray’ın rakibine 32-3’lük bir üstünlüğü bulunuyor. Son olarak 28 Nisan 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Galatasaray sahasında 1+0 kazanmıştı.

Galatasaray Konyaspor Maçı Şifresiz Hangi Kanalda?

Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 17 Ekim 2021 Pazar
Saat: 16.00
Yayın: Bein Sports 1