Yaz transfer dönemine damga vuran ve harcadığı astronomik bedelle takıma büyük isimler transfer edip kadrosunu güçlendiren Liverpool'da işler istenildiği gibi gitmiyor.
Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olan Liverpool maçtan Osimhen'in attığı golle 1-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray maçında önce de Crystal Palace'a da mağlup olan ve 5 maçlık serisi biten Liverpool son olarak da Chelsea'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu böylelikle üç maçtır üst üste yenilmiş oldu.

Mehmet Demirkol'dan Sergen Yalçın'a zehir zemberek sözler!
LIVERPOOL'DA NEREDEYSE TÜM TAKIM ELEŞTİRİLİYOR
Daily Mail, "Liverpool krizde mi?" başlıklı haberinde, takımın performansındaki düşüşe dikkat çekerek, "Futbolda şansı kendin yaratırsın, ancak bir şeylerin ters gittiği ortada" yorumunda bulundu. Transfer döneminde Bayer Leverkusen'den 125 milyon euro gibi rekor bir bedelle kadroya katılan Florian Wirtz, Liverpool'daki performansıyla beklentileri karşılayamadı. Alman yıldız, çıktığı 10 maçta sadece 1 asist yapabildi ve henüz gol sevinci yaşayamadı. Liverpool Echo, Wirtz için "Doğru anı yakalamak için bekleyiş sürüyor" değerlendirmesini yaptı. Aynı zamanda Salah da eleştirilen isimlerden.
MİLLİ ARADAN SONRA RAKİP MANCHESTER UNITED
Milli ara öncesinde üç maçlık yenilgi serisiyle sarsılan Liverpool, ara sonrası önemli bir sınava çıkacak. Kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayacak olan Arne Slot'un öğrencileri, bu maçta toparlanma fırsatı arayacak.
İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan olay Galatasaray iddiası! Sosyal medya yıkıldı
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri aranıyor!
Amedspor'a kadın başkan adayı! Tam 300 milyon lirayla geliyor
Galatasaray'da Wilfried Singo'nun serbest kalma bedeli ortaya çıktı! Tarihe geçecek: Türk futbolunda böyle bir rakam yok