Galatasaray Randers şifresiz hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray Randers şifresiz hangi kanalda? Ne zaman, saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi Play Off turu rövanş maçında Galatasaray sahasında Randers ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Galatasaray Randers maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna cevap arıyor. İşte, Galatasaray Randers maçı yayın kanalı…

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Play Off turu rövanş maçında evinde Randers’i konuk ediyor. 3. Ön Eleme Turu''nda St. Johnstone’yi geçen sarı kırmızılılar Play Off’da Randers’i de eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak istiyor.

26 Ağustos 2021 Perşembe akşamında Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Galatasaray Randers maçı Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

İlk maçta Randers ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray, mücadeleyi en az bir farklı kazandığı takdirde gruplara kalacak. 90 dakika ya da uzatmalarda eşitlik bozulmasa maç penaltılara kalırken, Galatasaray’ın kaybetmesi halinde Avrupa defteri de kapanmış olacak.

Muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Kerem, Berkan, Taylan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Mostafa Mohamed.

Randers: Carlgren, Kallesöe, Piesinger, Marxen, Kopplin, Johnsen, Lauenborg, Klysner, Tibbling, Egho, Vito.

İlgili Haberler