Galatasaray'a yeni forvet: Drogba devrede...

Galatasaray'a yeni forvet: Drogba devrede...
Forvet hattı için arayışını sürdüren Galatasaray'da Gervinho için Sarı Kırmızılıların eski forveti Drogba'nın devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray, forvet hattını güçlendirmek için transfer arayışına girdi. Yeni sezon hazırlıklarını bir yandan sürdüren Galatasaray, diğer yandan transfer çalışmasına girdi. Galatasaray, Çin'in Heberi China Fortune takımından ayrılacak olan Gervinho için devreye girdi. 31 yaşındaki yıldız forvetin Didier Drogba'nın Fatih Terim'le ilgili övgü dolu sözlerinden sonra Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi. 

Öte yandan yıldız futbolcuya Marsiya'nın da teklif götürdüğü, ancak Didier Drogba'nın Fatih Terim'le ilgili övgü dolu sözlerinden çok etkilendiği için ilk tercihini cimbomdan yana kullanacağı ifade ediliyor. Gervinho'nun menajerine, “Önce Galatasaray’la temasa geçelim. Şartlarına bakalım. Marsilya’yla daha sonra konuşuruz” dediği iddia ediliyor. Yakın bir zamanda bu transferin netleşmesi bekleniyor. Yıldız futbolcunun menajeri ise bazı Türk kulüpleriyle görüşeceklerini doğruladı.

İlgili Haberler