Galatasaray'da Diagne sesleri!

Galatasaray'da Diagne sesleri!
Galatasaray, geçtiğimiz sezon sorun yaşadığı ve transfer döneminde Club Brugge'a kiraladığı futbolcusu Mbaye Diagne'den faydalanmak istiyor. İşte Galatasaray'ın Diagne planları...

Galatasaray, Club Brugge ile yollarını ayırması gündeme gelen Mbaye Diagne için nasıl bir yol izleyeceği yönünde çalışmalarını yürütüyor.

Devre arasında Galatasaray’a dönmesi gündeme gelen Club Brugge’de sorunlar yaşayan Mbaye Diagne için nasıl bir yol haritası izleneceği, teknik ekip ve yönetim arasında konuşuluyor.

Senegalli golcünün kadroda tutulması ve kendisinden ikinci yarıda yararlanılması ya da satılarak takviyeler için bütçe oluşturulması Galatasaray'n gündeminde yer alıyor.

GALATASARAY KRİZİ ÇÖZMEK İSTİYOR

Sporx'in haberine göre Galatasaray, Ocak ayında yeniden Diagne'yi kadrosuna katarsa yabancı kontenjanı olarak da sıkıntıya düşecek ve yeni planlar belirlemek zorunda kalacak.

1- Belhanda'nın olası satışı ile transfer için kaynak yaratılacak ve stoper ve 10 numara transferi yapılacak. İki yabancı + Diagne transferi + Linnes ile beraber; 4 yabancı kadroya girecek, 4 yabancı (Luyindama, Belhanda, Seri, Nagatamo/Andone) kadrodan çıkarılacak.

2- Martin Linnes dönecek ve Luyindama, Serri'nin sözleşmesi dondurulacak.

3- Martin Linnes dönecek ve Luyindama, Mariano ya da Yuto Nagatamo'nun sözleşmesi dondurulacak.

4- Diagne ve Martin Linnes dönecek; Luyindama, Seri, Mariano, Nagatamo ya da Andone'den ikisinin sözleşmesi donduralacak.