Galatasaray'da kritik göreve getirilen isim belli oldu

Galatasaray'da kritik göreve getirilen isim belli oldu
Galatasaray'da yeni yönetim Mağazacılık ve Store'lar konusunda atılım yapmak isteyen Elmas ve kurmayları Mağazacılık A.Ş'nin başına Tarhan Telli'yi getirdi. Kısa bir açıklama yapan Tarhan Telli, ekip olarak görevi üstlendiklerini kaydetti.

Galatasaray'da Mağazacılık A.Ş'nin başına Tarhan Telli geldi

Sarı kırmızılı kulübün yeni yönetimi çalışmalarına hızlı başladı. Mağazacılık ve Store''lar konusunda atılım yapmak isteyen Elmas ve kurmayları Mağazacılık A.Ş''nin başına Tarhan Telli''yi getirdi. Telli yaptığı kısa açıklamada ekip olarak görevi üstlendiklerini belirtti.

Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Galatasaray topluluğu isim haklarını tescil etmek, Galatasaray markası ile üretim yaparak, tüm dünyada GSStore adı altında mağazalar açmak, bayilik ve yetkili satıcılıklar vererek mağaza zinciri oluşturmak üzere faaliyete geçmiştir.

Mecidiyeköy Kulüp Binası altında açılan tek mağaza ile hayata geçirilen GSStore zinciri, 91 fiziki mağaza, 1 online satış sitesi ile toplam 92 noktada hizmet veriyor. Ürün gamını ve mağaza sayısını sürekli geliştirerek büyümesine devam eden Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. Avrupa’da lisanslı spor ürün perakendeciliği konusunda ilk beşe girmeyi hedeflemektedir. Taraftarımızla Galatasaray markası arasında bir köprü olarak, en yaygın ve en iyi şekilde hizmet vermeyi hedefleyen Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.,kurulduğu ilk günden bu yana belirlediği yolda, sürekli kendini yenileyerek ve Dünya Markası olmanın bilinci içerisinde hızla büyümesine devam edecektir.

Burak Elmas ve yönetimi Mağazacılık A.Ş''de yer alacak isimleri seçim öncesinde açıklamıştı...