Galatasaray'dan Bakayoko için Londra'ya çıkarma

Galatasaray'dan Bakayoko için Londra'ya çıkarma
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamasının ardından yeni sezona da iddialı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray'da Fatih Terim'in sağ kolu Şükrü Şükrü Hanedar, Bakayoko'nun kiralanması için Londra’ya gitti.

Galatasaray’da transfer çalışmaları giderek hızlanıyor. Ligin başlangıçı yaklaştıkça ideal kadroyu kurmak adına süresi azalan Sarı-Kırmızılılar, İngiltere’ye çıkarma yaptı. Fatih Terim’in sağ kolu Şükrü Hanedar, önceki gece Londra’ya giderek bazı görüşmelerde bulundu. Bunlardan en önemlisi, Chelsea’nin ön liberosu Bakayoko için yapılan toplantıydı. Galatasaray’ın planı, Fransız futbolcuyu 1 sezonluğuna satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak. Chelsea cephesi bu görüşmeye oldukça sıcak bakıyor.

ÖNCELİĞİ İNGİLTERE

24 yaşındaki oyuncunun önceliği İngiltere olsa da, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi kozu, bu düşünceyi değiştirebilir. 1.89 boyundaki Bakayoko, Monaco’daki performansı sonrası 40 milyon Euro’ya Chelsea’ye transfer olmuş, İngiltere’de aradığını bulamayınca geçen sezon Milan’a kiralanmıştı.