Galatasaray'ın kasası dolacak

Galatasaray'ın kasası dolacak
Galatasaray'ın başarılı stoperi Christian Luyindama paylaşılamıyor. Uzun süreli sakatlığını atlatan yıldız isim için Premier Lig ekipleri sıraya girdi. İngiliz basını, başarılı futbolcunun bonservis bedelinin 15 milyon Euro olacağını açıkladı.

Yaklaşık 5 ay önce Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Gambiya ile oynadığı milli maçta sakatlanarak sözleşmesi Galatasaray tarafından dondurulan Christian Luyindama paylaşılamıyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Standart Liege'den kiralanıp sonrasında bonservisi alınan Kongolu stoper için toplamda kasadan 8 milyon Euro çıkmıştı. 
Milli takımda sol çapraz bağları kopan ve çok uzun süre sahalardan uzak kalan 26 yaşındaki futbolcu, buna rağmen İngiliz ekiplerinin gözdesi. Habertürk'ün haberine göre İngiliz basını Luyindama için Wolverhampton'ın ardından Everton, Bournemouth ve Aston Villa da devreye girdi. 
 

ASLAN'IN NİYETİ ŞİMDİLİK YOK
 

4 ekibin de Luyindama'yı kadroya katmak için kıyasıya bir rekabet halinde olacağı kaydedilirken bonservis için konuşulan rakam 15 milyon Euro. Aslan'ın Luyindama için tavrı şimdilik belli. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yıldız ismi satmayı düşünmüyor. Ancak fiyatın daha da artıp çok cazip bir noktaya gelmesi halinde Luyindama konusunda fikir değişebilir.