Galatasaray'ın konuğu GZT Giresunspor

Galatasaray'ın konuğu GZT Giresunspor
Süper Lig'de 20. ve ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray ile GZT Giresunspor karşı karşıya gelecek. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak.

Galatasaray, Süper Lig''de ikinci yarının ilk maçında evinde GZT Giresunspor''u ağırlayacak.

Nef Stadı''nda yapılacak maç saat 19.00''da başlayacak. Müsabakanın hakemi Arda Kardeşler olacak.

Süper Lig''de istediği performansı sergileyemeyen sarı-kırmızılı takım, yaptığı 19 karşılaşmada 27 puan toplayarak 10. sırada yer aldı. Galatasaray, lider Trabzonspor''un 19 puan gerisinde bulunuyor.

Ligin ilk yarısında 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgiyle 22 puan toplayan Karadeniz temsilcisi, 14. sırada yer aldı.

İki rakım arasında ligin ilk yarısında Giresun''da yapılan maçı Galatasaray 2-0 yenmişti.

GALATASARAY - GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11''LER:

Galatasaray: İsmail, Boey, Işık Kaan, Nelsson, Ömer, Aytaç, Berkan, Cicaldau, Morutan, Babel, Halil

Giresunspor: Okan, Zeki, Douglas, Perez, Behich, Flavio, Pelupessy, Suleymanov, Diabate, Sergio, Balde

EKSİKLER:

Galatasaray''da Covid-19 testleri pozitif çıkan ve tedavi ile izolasyon süreçleri devam eden Patrick van Aanholt, Fatih Öztürk ve Taylan Antalyalı, GZT Giresunspor''a karşı sahaya çıkamayacak.

Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne ve Christian Luyindama ile sarı kart cezalıları Marcao ve Kerem Aktürkoğlu formasını terletemeyecek.

Afrika Uluslar Kupası için Cezayir Milli Takımı kadrosunda bulunan Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı kampına katılan Mustafa Muhammed de süre alamayacak.

GZT Giresunspor''da ise Afrika Uluslar Kupası maçları için ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hamidou Traore ve Souleymane Doukara, kart cezalısı Mamadou Diarra ile ameliyat edilen Erol Can Akdağ yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.