Galatasaray'ın yeni formaları ateş pahası

Galatasaray'ın yeni formaları ateş pahası
Geçen sene taraftarsız maçların keyfi olmadı. Bu sene ise taraftar 1 senelik maç özlemini giderebilmek için yeni sezonun başlamasını adeta iple çekiyor. Galatasaray önümüzdeki sezon giyeceği formaları tanıtarak, satışa çıkardı.  Maç formasının fiyatının  999 TL olarak belirlenmesi "Çok pahalı" bulundu. Taraftar isyan etti.

Taraftar tepki gösterdi

Galatasaray''ın 2021-2022 sezonunda yeni sezon iç saha ve dış saha formaları satışa sunuldu. Parçalı formada alışılanın dışında çapraz bir çizgi kullanılırken, siyah forma da taraftarın beğenisine sunuldu. 

Galatasaray''ın yeni sezon formalarının fiyatı 399 TL olarak açıklandı. GS Store üzerinden satışa sunulan profesyonel maç formasının fiyatı ise 999 TL olarak açıklandı.

Galatasaray için her şeyi yapacaklarını belirten taraftarlar "Bir yıl stada adım atamadık. Televizyondan maç izlemek bizlere ölüm gibi geldi. Forma fiyatları bütçemizi zorlayacak. Çocuğumuz belki delik ayakkabılarımıza pençe yaptırıp, sökük montlarımızı terziye vererek  tekrar giyeceğiz ama formamızı da alacağız. Bu aşk tarif edilmez yaşanır" yorumunu yaptı.