Galaxy S21 FE için geri sayım başladı. Fiyatı beli oldu

Galaxy S21 FE için geri sayım başladı. Fiyatı beli oldu
Ocak ayında amiral gemisi Galaxy S21 akıllı telefon serisini piyasaya sürmüştü. Üç farklı model ile çıkan Samsung, şimdi de Galaxy S21 FE için kolları sıvamış durumda. Note 7 ile başlayan FE furyası S20 ile devam etmişti. Şimdi ise S21 FE ile bu seri taçlandırılacak.

Galaxy S21''nin ana modelinde ütopik özelliklere yer verilmemişti. Bu yüzden S21 FE''de hangi özelliklerden feragat edileceği bilinmiyor. Muhtemelen donanımsal açıdan FE modeli ana model ile aynı olur. Ancak işlemci tarafında küçük bir kırpma yapılabilir.
Samsung''un uygun fiyatlı telefonunun 6,5 inç büyüklüğünde Full HD + ekrana sahip olması bekleniyor. Muhtemelen bu ekranda 90 Hz veya 120 Hz tazeleme olacak ancak HDR desteğine yer verilmeyecek. 
Telefonda Exynos 2100 yonga seti yerine Exynos 1080 yonga setine yer verileceği söyleniyor. RAM tarafında ise muhtemelen 6 GB RAM kullanılacak. 128 GB ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefon, kamera kurulumu açısından ana model ile aynı olabilir. 
Fiyat konusunda Samsung''un 650 dolar bandını aşmaması bekleniyor. iPhone 12 mini''nin karşısına konumlandırılacak olan bu telefon tüm dünya ile aynı anda Türkiye''de de satışa sunulacak. Türkiye fiyatı ise muhtemelen 7.999 TL veya 8.499 TL olacak.