Gazeteci Batuhan Yaşar'ın ölümündeki korkunç gerçek. Cıva ile kimler zehirledi?

Gazeteci Batuhan Yaşar'ın ölümündeki korkunç gerçek. Cıva ile kimler zehirledi?
Hayatını kaybeden gazeteci Batuhan Yaşar bugün toprağa verildi. Yaşar'ın ölümünün ardında ise zehirlenme şüpheleri ortaya çıktı.

SüperHaber''den Mevlüt Yüksel''in haberine göre medya camiası, başarılı gazeteci Batuhan Yaşar''ın ölümü ile büyük üzüntü yaşadı. Türkiye Gazetesi Yazarı ve İhlas Medya Grubu Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, yaklaşık bir senedir tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi''nde dün akşam saatlerinde vefat etmişti. Yaşar’ın ölüm nedenine ilişkin, hastane yetkilileri ailesi ve İhlas Medya Grubu''ndan henüz açıklama yapılmadı.

GAZETECİ BATUHAN YAŞAR''IN ÖLÜMÜNDE KORKUNÇ GERÇEK!

Ankara''nın sevilen, sayılan başarılı gazetecisi Yaşar''ın ölümü, medya ile siyaset dünyasında büyük şok ve üzüntü yarattı. Tanınmış gazeteci Yaşar''ın ölmeden önce sosyal medya hesabında yazdığı yazı ise, kendisinin cıva ile zehirlendiği şüphelerinin gerçek olduğunu ortaya koydu. Batuhan Yaşar''ın ölmeden bir süre önce yazdığı, "CIVA İLE ZEHİRLENMEK!" başlıklı yazısında bu gerçeği şöyle dile getirdiği görüldü:

"Mail ve sosyal medyadan çok soru geldiği için bazı şeyleri yazmak elzem oldu.
Hayat statik bir doğru izlemiyor..
Zor günler de var..
Bir süredir bu köşeden uzakta kaldım..
Zorlu sağlık problemleri esir aldı..
2013 yılında cıva zehirlenmesi ile hayatım baştan aşağı değişti maalesef..

Tam koca 7 yılımı çaldılar..
Uğraştık, her türlü tahkikat da yapıldı..

Ama kim ya da kimlerin yaptığına ulaşamadık..
Yapanları Allah’a havale ettim..
Uzmanlar hep ‘çok profesyonel işe benziyor’ dedi..

Cıva, savunma sisteminizi çökertiyor..
Yine önemli ve büyük operasyon geçirmek zorunda kaldım..

Sonuçta Rabb’im tekrar ayağa kalkmayı nasip etti..

Çok şükür..

Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a yakın ilgileri sebebiyle sonsuz teşekkürler..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yakından ilgilendi..

Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar ‘candan ve samimi’ duyguları ile hep yanımdaydı..

Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de aynı şekilde..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti neye ihtiyacınız varsa hepsini ayağınıza getiriyor..

1993 yılında grip sebebiyle Ankara’daki SSK Dışkapı Hastanesine gitmiştim..

5 dakika içinde koşarak hastaneyi terk etmek zorunda kalmıştım..

Nereden nereye?

Sağlıkta gelinen noktanın kıymetini bilmemiz lazım..

Türkiye’nin çok ehil doktorları var..

Abartmıyorum ABD ve Almanya''dakiler ellerine su bile dökemez..

Onların ne kadar değerli olduklarını kavrayabilmemiz lazım..

İbni Sina Hastanesinden Prof. Dr. Özden Şener bu nadide isimlerden birisi..

Hakkını hiçbir zaman ödeyemem..

Sanatoryum Hastanesinden Prof. Dr. Göktürk Fındık için de söyleyecek kelime bulamıyorum..

Aynı şekilde beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Uzm. Dr. Hüsamettin Sargın..

Ne kadar şanslıyım..

Tekrar nefes almak, yürümek, yutkunmak, rutin hayatın parçası olmak ne kadar güzel..

Allah hepsinden razı olsun…"

YAKIN AİLE DOSTU ARVAS''TAN "FETÖ ZEHİRLEDİ" YAZISI!

SuperHaber, bugün Ankara Bağlum''da kılınan ikindi namazı sonrası toprağa verilen Gazeteci Batuhan Yaşar''ın ölümü sonrası, yakın aile dostu Mehmet Salih Arvas''ın FETÖ''yü işaret eden yazısına ulaştı. Arvas, "BATUHAN YAŞAR''IN ARDINDAN (yaş 52)" başlıklı yazısında Yaşar''ın FETÖ tarafından zehirlendiğini yazdı.

"RAHMETLİ, CIVA ZEHİRİ İLE ZEHİRLENDİ" 

"İlk ameliyatında zehir kana karıştı. 3 defa kanı sıfırlandı, taze kan verildi. Sonra cıva vücudunda birikiyordu, ameliyat ile alınıyordu, böylece 4 defa ameliyat oldu. Son 9 aydır yoğun bakımda idi. Boğazı delindi, hortum takıldı. Kaburga kemikleri tel zımba ile tutturulmuştu. Sadece bir hafta çorba içebildi, sevinmiştik. Olmadı. Mekanı cennet olsun. Çok kanser hastası gördüm. Hiçbir hasta Batuhan Yaşar abi kadar çile çekmedi.
Allahü teâlâ afv ve mağfiret eylesin. Hayber''de Peygamber Efendimiz sallallahü aleyhi ve sellem, Hazreti Hasan Radiyallahü anh, Ömer bin Abdülaziz hazretleri rahmetullahi aleyh ve daha niceleri zehirle şehîd edildiler. KAHPE, KIYÂMETE KADAR BİTMEZ. Tevekkül abidesi muhterem babası Sami Yaşar Abi de geçen ay kalb ameliyatı oldu. HAŞHAŞİLERE, FETO VE PİÇLERİNE LANET OLSUN.
Batuhan Yaşar abinin mekanı cennet olsun. KİM VEYA KİMLER YAPTI İSE, ALLAHÜ TEALA ONLARI KAHRETSİN."

 Yine uzun yıllar İhlas Medya grubunda, çeşitli görevlerde bulunan Hasan Mesut Hazar''da, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde, TGRT Haber''de cep telefonu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yayın yapan Yaşar''ın ardından bir yazı yazarak kahraman olduğunu ifade etti.

"BAYRAK OLDUN MİLLETİNE ÜMMETE / BERATIN ELİNDE GİRESİN CENNETE"

"Bir kahraman gazeteci daha sonsuzluğa göçtü. İhlas Medya Ankara Temsilcisi ve Türkiye Gazetesi yazarı can kardeşim, aziz dostum BATUHAN YAŞAR Ankara’da, 5 Mart Cumartesi akşamı uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede fani hayata veda etti. Sevdiklerine kavuştu. O’nu, en verimli çağında, ahirete uğurlamanın mahzunluğunu yaşıyoruz. "

BATUHAN YAŞAR KİMDİR?

Batuhan Yaşar, 1 Haziran 1970 Yılında Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde doğdu. Yaşar yüksek öğretimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı. Gazeteciliğe 1988 yılında Türkiye Gazetesinde başladı. 1994 yılına kadar muhabirlik yaptı. Daha sonra 1998 yıllına kadar University of Westminster’de dil ve ekonomi eğitimi aldı. Aynı yıllarda TGRT Haber ve Türkiye Gazetesi’nin Londra muhabiri olarak görev yaptı. 1998’de tekrar Ankara’ya döndü ve TGRT Haber''de diplomasi ve savunma muhabiri olarak çalıştı. 2000 yılında TGRT Haber Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı yıldan itibaren "Neler Oluyor?" programını hazırlayıp sunmaya başladı. 2007 Yılında İHA Ankara Temsilciliği, 2011 yılında da TGRT Haber Ankara Temsilciliği görevlerine getirildi. Yaşar, 2018’den bu yana da İhlas Medya Ankara Temsilciliği görevini yapıyordu. 15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında stüdyodan yaptığı yayında “Öleceksek bugün ölelim” diyerek halkı darbeye karşı direnmeye çağıran kahraman bir gazeteci olan merhum Batuhan Yaşar, meslek hayatı boyunca bir çok ödüle layık görüldü. Oldukça samimi ve mütevazi bir kişiliğe sahip olan Yaşar,Beyefendi kişiliği ile çalışkanlığı ile tanınan Yaşar,Ankara’nın çok sevilen,ayrıca güvenilen gazetecilerinden biriydi.