İsmail Saymaz şortlu kadına saldıran adama ahlak dersi verdi

İsmail Saymaz şortlu kadına saldıran adama ahlak dersi verdi
Gazeteci İsmail Saymaz, İstanbul’da şort giydiği için Şebnem Tüfekçi’ye sözlü taciz ve hakarette bulunan adama ahlak dersi verdi. Saymaz’ın paylaşımı rekor kırdı.

Paylaşımı rekor kırdı

İsmail Saymaz, İstanbul Fikirtepe’de şort giydiği için Şebnem Tüfekçi’ye sözlü taciz ve hakarette bulunan adama sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Saldırgan adama ahlak dersi veren İsmail Saymaz paylaşımında, “Müridinin el kadar kızına nikah kıymayı teklif eden şeyhten galeyana kapılmıyorsun. Bebeğe takılan pırlanta kışkırtmıyor. Bir partiliye üç maaş seni hiç öfkelendirmiyor. Fakat sokaktaki kadının şortuna bozuluyorsun. “Eyvah, ahlak elden gitti” diyorsun. Sende var mıydı ki, gitsin?” ifadelerini kullandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ:

İstanbul Fikirtepe''de Şebnem Tüfekçi şort giydiği gerekçesiyle kendisine hareket eden şahsın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Tüfekçi, yaptığı paylaşımda, "Bu ülkede sadece şort giydiğiniz için sokakta yürürken bir anda ahlaksız olabilirsiniz. Babanıza hakaret edilebilir. Bana hakaret eden bu kişinin yüzünü herkes görsün diye paylaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaydedilen görüntülerde, Tüfekçi''ye şort giydiği gerekçesiyle hakaret eden şahıslar görülüyordu. Olay sırasında Tüfekçi''nin babasına da hakaret edilirken, araya girenlerin Tüfekçi''nin görüntü almasını engellemeye çalışması dikkat çekilmişti.

Söz konusu video, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmiş. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı videoyu paylaşarak, şahsın Tüfekçi''ye yönelik tacizine tepki göstermişti.

İlgili Haberler