Bir gazeteci daha koronadan vefat etti

Bir gazeteci daha koronadan vefat etti
Otomotiv sektöründe yaptığı haberler ve kaleme aldığı köşe yazılarıyla tanınan gazeteci yazar Levent Çezik, korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acı haberi gazeteci Dinçer Gökçe, sosyal medya hesabından duyurdu.

Tele 1''de yer alan habere göre, otomotiv sektöründe yaptığı haberlerle tanınan Gazeteci Levent Çezik, mücadele ettiği Covid-19 hastalığına yenik düştü.

Haberi gazeteci Dinçer Gökçe, sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

“Gazeteci arkadaşım Levent Çezik’in vefat haberini aldım az önce. Tarifsiz derecede üzüldüm. Yakından tanıdığım biriydi Levent abi. Çok temiz çok gariban biriydi… Yeğeninin virüs bulaştırması sonrası 5-6 gün içinde hayatını kaybetmiş. Geride eşi ve 2 çocuğu kaldı. Çok yazık oldu.”

LEVENT ÇEZİK

Gazetecilik mesleğine 1996 yılında Akşam Gazetesi''nde başlayan Çezik, kariyerine daha sonra Tercüman Gazetesi''nde devam etti ve burada Otomotiv Editörlüğü görevini de üstlendi.

Tercüman Gazetesi’nin kapanmasından sonra iş hayatına şahsına ait Gündem PR, İletişim ve Danışmanlık şirketiyle devam eden Çezik, aynı zamanda www.otomobilhaber.com.tr isimli siteyi de yayın hayatına almıştı.

Otomotiv Gazetecileri Derneği üyesi olan Çezik, 2 çocuk babasıydı.