Karlar erimeden ortaya çıktı! Uğur Dündar Fatma Şahin'in nasıl bir belediye başkanı olduğunu açıkladı

Karlar erimeden ortaya çıktı! Uğur Dündar Fatma Şahin'in nasıl bir belediye başkanı olduğunu açıkladı
Gaziantep'te etkili olan kar yağışı kenti felç etmiş, AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin önlem alınmaması nedeniyle eleştirilmişti. Gazeteci Uğur Dündar Gaziantep'te yaşananlara ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kar yağışının çileye dönüştüğü Gaziantep''te yaşananları anımsatan Gazeteci Uğur Dündar, Fatma Şahin ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı

Dündar paylaşımında şunları söyledi:

Gazeteci Uğur Dündar belediyenin tüm uyarılara rağmen kar için tedbir almadığı Gaziantep''teki kar esaretine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

"Algılar ve propaganda ile yaratılan Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı imajı, gün gelir yarım Metre karın altında kalıverir!"

NE OLMUŞTU?

Gaziantep''te etkili olan kar yağışı ve fırtına ulaşımı durma noktasına getirdi, yollarda kalan vatandaşlar evlerine gidemedi. Hayatın durma noktasına geldiği kentte vatandaşlar tarafından paylaşılan görüntülerde, ana yollarda dahi gerekli önlemlerin alınmaması tepki çekmişti.

Öte yandan kar küreme çalışmalarını yerinde inceleyen AKP''li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin''in görevliye "Sıkıntı ne?" diye sorması da sosyal medyada gündem olmuştu.

İlgili Haberler