Gazeteciler havan toplarından böyle kaçtı

Gazeteciler havan toplarından böyle kaçtı
İsrail ve Hamas arasındaki çatışmaları takip eden gazetecilerin yaşadığı panik ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde gazeteciler yakınlarına bir havan topunun isabet etmesi nedeniyle büyük panik yaşadı.

Hamas’ın saldırısı sonrası İsrail’in Gazze’ye yönelik bombalamaları devam ediyor. İsrail’in Salı akşamı Gazze’de bir bomba attığı hastanede 471 kişi hayatını kaybetmişti. İsrail’in saldırısı tüm dünyada tepkiyle karşılanırken ABD ve İngiltere ise İsrail’in yanında olduğunu açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-10-19-155617.png

Orta Doğu’yu kan gölüne çeviren çatışmaları yerinde takip eden gazeteciler ise görevlerini çok zor şartlarda yapmaya çalışıyor. Açıklanan son rakamlara göre çatışma bölgesinde 14 gazeteci hayatını kaybetti.

ekran-goruntusu-2023-10-19-155754.png

Sosyal medya yayıncısı Adem Metan’ın yaptığı son paylaşım çatışma bölgesindeki gazetecilerin nasıl şartlarda görev yaptıklarını gözler önüne serdi. Gazetecilerin bulunduğu alanın yakınına isabet eden bir havan topu büyük paniğe neden oldu. Gazeteciler, havan topunun düşmesi sonrası yakınlarındaki sığınağa koştular.

ekran-goruntusu-2023-10-19-155402.png

Metan’ın yaptığı paylaşımda büyük panik yaşayan gazetecilerin iyi olduğu görüldü.