Katil Rusya ölüm yağdırmaya devam ediyor! Az sonra gazetecinin üstünden Rus füzesi geçecek

Katil Rusya ölüm yağdırmaya devam ediyor! Az sonra gazetecinin üstünden Rus füzesi geçecek
Rusya'nın operasyon başlattığını duyurduğu Ukrayna'da görev yapan gazetecinin üzerinden geçen Rus füzesi kameraya yansıdı.

Rusya ile Ukrayna arasında son dönemde yükselen gerilim, bu sabah saatleri itibarıyla savaşa dönüştü. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna''ya askeri operasyon başladığını duyurdu. Ukrayna, "tam teşekküllü işgal başladı" dedi. Ukrayna''da görev yapan gazetecinin üzerinden geçen Rus füzesi kameraya yansıdı.

UKRAYNALILAR YOLLARA DÜŞTÜ

Ukrayna lideri Zelenskiy''nin ulusa sesleniş konuşmasında “mümkün olduğu kadar evlerinizde kalın” çağrısına rağmen Ukraynalılar panik içinde yollara düştü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna işgalini ‘özel bir askeri operasyon’ olarak nitelerken, amacının ülkeyi işgal etmek değil ‘askerden arındırmak’ olduğunu vurguladı.

CNN INTERNATİONAL: UKRAYNA''NIN YÜZLERCE KAYBI VAR

Rusya’nın Perşembe sabahı erken saatlerde yalnızca askeri tesislere saldırdıklarını söylemelerine ve sivil nüfustan uzak durduklarında ısrar etmelerine rağmen, ABD merkezli CNN International, Ukrayna İçişleri Bakanlığı’nın ‘yüzlerce kaybımız var’ iddiasını sayfasına taşıdı.

İlgili Haberler