Geçmişi Bahçeli'nin peşini bırakmıyor

Geçmişi Bahçeli'nin peşini bırakmıyor
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Abdullah Gül'ü hedef aldığı tweetler geçmişte attığı mesajları yeniden gündeme getirdi. Bahçeli, bugün tam destek verip "milli" ilan ettiği Recep Tayyip Erdoğan'nın terör örgütü ile sinsi bir koalisyon kurduğunu iddia etmişti

Partiler arasında Cumhurbaşkanı adaylığı için görüşme trafiği hız kesmeden devam ederken, MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar tartışmalara yol açtı. 

Abdullah Gül'ün, Temel Karamollaoğlu ile birlikte ödül törenine katılmasından kısa bir süre sonra tweet atan Bahçeli, Gül'ü ağır sözlerle hedef aldı.

“Türk’e ve Türkiye’ye ne kadar hasım varsa faaliyet halindedir. Sayın Abdullah Gül, bunların yüzünü güldürecekse, gül olup tepelerinden yağacaksa hem kendisine hem de geçmişine bilinsin ki ihanet eder” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Türkiye’nin gülmesi, GÜL’le değil, Cumhur İttifakı’nın ahlakıyla, milli ve manevi duruşuyla temellenecek, inşallah temin edilecektir” şeklinde mesaj paylaştı.

dbkl-40vmaegpru.jpg
Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı makamına getirilmesine verdiği destekle dikkat çeken Bahçeli 3 yıl önce de Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

“SİNSİ KOALİSYON: ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE PKK”

7 Haziran 2015 seçimlerinin hemen öncesinde Türkiye’de sinsi bir koalisyonun olduğunu savunan Bahçeli, bu koalisyonun 1 numaralı isminin Erdoğan, 2 numaralı isminin Davutoğlu ve 3 numaralı isminin PKK olduğunu iddia etmişti.

dbkmmrnvaaaw9d3.jpg

İlgili Haberler