Genç kadın çıldırdı... Erkek arkadaşının testislerini ısırarak kopardı

Genç kadın çıldırdı... Erkek arkadaşının testislerini ısırarak kopardı
İngiltere'de meydana gelen olayda erkek arkadaşını kıskanan Cordelia Farrell, erkek arkadaşının testislerini ısırarak kopardı.

İngiltere'de feci bir olay meydana geldi. 38 yaşındaki Cordelia Farrell, diğer kadınlarla samimi olduğu için kıskandığı 36 yaşındaki erkek arkadaşı Wayne Coventry ile tartıştıktan sonra testilerini dişleri ile ısırıp kopardı.

BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ 

Birkaç hafta sonra talihsiz adamla konuşmak için erkek arkadaşının kardeşinin evine gitti. Çift arasında çıkan tartışma sonrası Cordelia, kardeşi ve diğer arkadaşlarının gözü önünde Wayne'yi defalarca bıçaklayıp öldürdü.

dam-002.jpg

2019 ekim ayında meydana gelen olay sonrası kaçan Cordelia, birkaç gün sonra polise teslim oldu. Olay tarihinden itibaren tutuklu yargılanan Cordelia'ya mahkeme 10 yıl hapis cezası verdi.

18 YIL CEZA ALDI 

Görgü tanıklarından biri,erkek arkadaşına son bıçak darbesini sapladıktan sonra bıçağı geri çıkarırken Cordelia'nın güldüğünü söyledi. Mahkeme Cordelia'ya cinayetten on yıl, erkek arkadaşına saldırıp testislerinden yaraladığı için ise 18 ay hapis cezası verdi.