Gençlerbirliği çıkışa geçti

Gençlerbirliği çıkışa geçti
Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Gençlerbirliği ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Başkent ekibi mücadeleyi 2-1 kazandı. Kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren iki gol de Sefa Yılmaz’dan geldi. İstanbul temsilcisinin golünü Yusuf Erdoğan attı. Konuk ekip Kasımpaşa'da Hajradinovic 84. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

AA''da yer alan habere göre, Gençlerbirliği, Eryaman Stadı’nda oynanan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Başkent ekibini galibiyete taşıyan goller Sefa Yılmaz’dan geldi. Kasımpaşa''nın tek golünü ise Yusuf Erdoğan attı.

Ligde geçen hafta deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup eden Gençlerbirliği bu sonuçla üst üste ikinci maçını kazandı ve puanını 27 yaptı. Kasımpaşa ise ligde 31 puanda kaldı.

"ÇOK İYİ BİR KARAKTER ORTAYA KOYDUK"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Bizati, Süper Lig''in 31. haftasında Kasımpaşa''yı 2-1 yendikleri maçta oyuncularının ortaya çok iyi bir karakter koyduğunu söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bizati, geçen hafta Fenerbahçe karşısında yaptıkları başlangıcı devam ettirmek için Kasımpaşa karşısına çıktıklarını belirtti.

"LİGDE KALMAK İSTİYORUZ"

Oyuncularını tebrik eden Bizati, "Bir karakter ortaya çıkarmamız lazımdı. Geçen hafta ortaya koyduk. Oyuncularım yine aslanlar gibi karakter koydu. Buna devam edecekler. Milli maç arası bize iyi gelecek. Atağa iyi çıkma yönünde işlemler yapacağız. İstediğimiz bugün aldık. Canlanmaya başladık. Varoluşun ışığını, ateşini yaktık. Taraftarlarımızı ve Ankara''yı bize destek olmaya çağırıyoruz. Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Stat: Eryaman

Hakemler: Arda Kardeşler, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Cem Hanoğlu

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda Kızıldağ, Mustafa Akbaş (Dk. 41 Diego), Halil İbrahim Pehlivan, Soner Dikmen, Piris da Motta, Candeias (Dk. 90+2 Polomat), Murat Yıldırım (Dk. 46 Sefa Yılmaz), Ayite (Dk. 75 Mugni), Lima

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Sadiku, Tosic, Hadadi, Koomson (Dk. 63 Varga), Drinkwater (Dk. 63 Doğucan Haspolat), Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan (Dk. 86 Anıl Koç), Hajradinovic, Thelin (Dk. 71 Koita)

Goller: Dk. 60 ve 76 Sefa Yılmaz (Gençlerbirliği), Dk. 66 Yusuf Erdoğan (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 22 Ayite, Dk. 73 Soner Dikmen, Dk. 85 Diego (Gençlerbirliği), Dk. 85 Hadergjonaj (Kasımpaşa)