Genel Başkan Adaylarından Dünya Kadın Hakları Günü mesajı

Genel Başkan Adaylarından Dünya Kadın Hakları Günü mesajı
MHP Genel Başkan Adayları Akşener, Özdağ ve Oğan, Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili paylaşımda bulundu.

MHP Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Dr. Sinan Oğan ve Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesaplarından Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili paylaşımda bulundu.

İçinde Mustafa Kemal Atatürk'ün de bulunduğu bir görsel yayınlayan Sinan Oğan, "5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının Tanınmasının 82. yıldönümünde bütün kadınlarımıza saygı ve selamlarımı sunuyor, Türk kadının bu hakları kazanılmasında emeği geçen herkesi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.

"EY KAHRAMAN TÜRK KADINI!"

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Atatürk'ün kız çocuklarla sınıfta olduğu bir görsel yayınlayıp, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın. Mustafa Kemal Atatürk" paylaşımında bulundu.

ÖZDAĞ'DAN 'BAŞKANLIK' GÖNDERMESİ

MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ da Dünya Kadın Hakları Günü'nü unutmadı. 

Twitter hesabından, elinde "Başkanlığa hayır" pankartı tutan bir kadın resmi yayınlayan Özdağ, "Türk kadınına seçme-seçilme hakkını veren Atatürk'ü rahmetle anarken, daha yapılacak çok şey olduğunu unutmamalıyız" paylaşımında bulundu.