Kartal transfer atağına kalktı

Kartal transfer atağına kalktı
Kartal transfer atağına kalktı

Devreyi 30 puan toplayarak ikinci sırada bitiren ve zirve için iddiasını ortaya koyan Beşiktaş’ta gözler şimdi de takıma y

Devreyi 30 puan toplayarak ikinci sırada bitiren ve zirve için iddiasını ortaya koyan Beşiktaş’ta gözler şimdi de takıma yapılacak takviyelere çevrildi.
Samet Aybaba’nın isteği doğrultusunda transfer komitesi çalışmalara başladı. Siyah beyazlılar  İstanbul BB’nin sol beki Gökhan Süzen’in takımıyla sözleşme uzatmasından, Ziegler’in de veto yemesinden sonra şimdi rotayı Vederson’a çevirdiler. Bursaspor’da sıkıntı yaşadığı öğrenilen Brezilya asıllı Türk oyuncunun Beşiktaş’a sıcak baktığı bildirildi. Forvette ise Kartal’ın uzun süredir gündeminde olan Nene için ise umutlar azalıyor. PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı oyuncunun çok talibinin olması ve fiyatının yükselmesi Beşiktaş’ı bu transferden uzaklaştırıyor.  Beşiktaş yönetiminin gündemindeki bir diğer isim de Galatasaraylı Yekta. Siyah beyazlıların genç oyuncunun menajeriyle görüşüp, 1 milyon 200 bin euroluk bir teklif götürdükleri bildirildi. Ayrıca Volkan Şen ve Ozan ipek’in de menajerlerinin yöjneticilerle görüştükleri gelen haberler arasında..