Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?
Spor Toto ilk hafta maçında Galatasaray deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor. Taraftarlar Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman diye aramalarına devam ediyor. Peki, Giresunspor Galatasaray maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper 2021-2022 sezonunda Galatasaray ile maçına deplasmanda Giresunspor karşısında çıkıyor. Geçen sezon averajla şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray, yeni transferleri ile bu sezona 3 puanla başlamak istiyor.

Bu önemli maçı tribünden değil de evlerinde TV başından takip etmek isteyen taraftarlarda Giresunspor Galatasaray maçı şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Giresunspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak?

Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor ile Galatasaray takımları Çotanak Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 16 Ağustos 2021 Pazartesi akşamı saat 21.45’te başlayacak Giresunspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Giresunspor ile Galatasaray takımları tarihlerinde 14. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında son olarak 2 Şubat 2006 tarihinde oynanan karşılaşmayı Galatasaray sahasında 5-0 kazanmıştı.

Stat: Çotanak Stadı
Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi
Saat: 21.45
Yayın: Bein Sports 1