Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın dizi aşkı gerçek oldu

Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın dizi aşkı gerçek oldu
Mucize Doktor’da başladığı başrol kariyer yolculuğunu ‘Gizli Saklı’ dizisiyle başarıyla sürdüren güzel oyuncu Sinem Ünsal ile rol arkadaşı Halit Özgür Sarı yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgililer aşklarını gizlerken tatil için Belgrad’ı tercih etti. 

“Gizli Saklı” dizisinde başrolleri paylaşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, aşk yaşamaya başladı. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ''ın haberine göre; ‘Gizli Saklı’nın başrol oyuncusu Sinem Ünsal, kalbini rol arkadaşı Halit Özgür Sarı’ya kaptırdı.

Gözlerden uzak aşk yaşayan ikili, şu sıralar Belgrad’da tatil yapıyor.

Sinem Ünsal’ın kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılıç’la birlikte olduğu biliniyordu. Çiftin 4 yıllık ilişkisi temmuz ayında sona ermişti. Ünsal, geçtiğimiz günlerde dizisinin final yaptığını ilan etmiş ve Halit Özgür Sarı ile fotoğraflarını paylaşarak hem rol arkadaşına hem de dizi ekibine teşekkür etmişti.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993''de İzmir''de dünyaya geldi. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmektedir.

2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterini canlandırdı. 2019 yılında yayımlanmış Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arası yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterine hayat vermiştir.
 

İlgili Haberler