“Gökçek AKP’den istifa edip MHP’ye geçecek”

“Gökçek AKP’den istifa edip MHP’ye geçecek”
Oğlu Osman Gökçek’in aday yapılmaması ve Özhaseki’nin kendisini hiç aramaması nedeniyle AKP ile manevi bağlarını kopardığı iddia edilen Melih Gökçek’in, MHP saflarına geçeceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin önemli isimlerinin telkinleriyle, 23 yıldır oturduğu Ankara Belediye Başkanlığı koltuğunu Mustafa Tuna’ya devreden Melih Gökçek için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milliyet yazarı Talat Atilla, Gökçek’in, yerel seçimlerin ardından AKP’den istifa edip MHP’ye geçeceğini öne sürdü. İşte Atilla’nın yazısının o kısmı:

“VEFA NEYMİŞ GÖSTERECEĞİM”

"Yakın zamanda MHP lideri Bahçeli’nin “Gökçek, MHP’ye şeref kazandırır!” sözleriyle kızgın çöllerden serin sulara kulaç atsa da... Oğlu Osman Gökçek’in aday yapılmaması ve Özhaseki’nin kendisini hiç aramaması, partisiyle arasındaki son gönül tellerini de kopardı! Kısa süre önce Özhaseki’yi destekleyen Twitter mesajını silince, iktidar partisine Ankara’da destek vermeyeceği söylendi ama... Aldığım bilgilere göre, Gökçek, siyasi yaşamına 3 aşamalı yol haritasıyla devam edecek... Önce Özhaseki’yi destekleyecek! Sonra AK Parti’den istifa edecek! Ve sonunda MHP’ye katılacak!

Gökçek’in önemli bir siyasetçiye “Birkaç parti yöneticisinin manipülasyonuyla dışlandım. Özhaseki’yi destekleyerek vefa neymiş, göstereceğim. Daha sonra da bu defteri kapatacağım!” dediğini öğrendim.

‘Gül, size yapılanlara üzülüyor!’ Gökçek’le ilgili başka özel bir bilgi daha var... AK Parti’de ÇOK ÖNEMLİ görevler üstlenmiş bir siyasetçi ve Abdullah Gül’e çok yakın başka ÖNEMLİ siyasetçinin “Gül, sana yapılanlara üzülüyor! Gün doğmadan neler doğar!” sözlerine, Gökçek’in “Sağ olsun ama Devlet Bahçeli’ye vefa borcum var!” dediğini de kayıtlara geçirmek isterim..."

İlgili Haberler